MCC - The Dying Option (2022)

Zweden
Rock / Metal
Uitgebracht in eigen beheer

1. Arrows (5:39)
  2. Silence (3:38)
  3. Darling (5:01)
  4. Sleepy Eye June (3:55)
  5. Savantgarde (4:13)
  6. Don’t Look Now (7:13)
  7. Tamsa (4:06)
  8. Valkyria (6:15)
  9. Dusk (2:59)
  10. The Dying Option (5:30)
avatar van pos
pos
Deze gisteren gehoord tijdens het eten op kerstavond. De nieuwe Ghost riep ik al erg snel. 2 voormalige leden uit deze band begrijp ik inmiddels. Klinkt in ieder geval erg lekker. Nog poppier dan Ghost maar dezelfde sterke liedjes.

avatar van ProGNerD
pos schreef:
...Klinkt in ieder geval erg lekker. Nog poppier dan Ghost maar dezelfde sterke liedjes.

Nou, dat kun je wel zeggen, erg aanstekelijk; dit weekend al zeker 3 keer voorbij gekomen.

Ghost begon voor mij ooit als een soort van guilty pleasure, maar zo beschouw ik ze inmiddels al lang niet meer. 's kijken hoe MCC zich gaat ontwikkelen binnen m'n collectie...

avatar van vielip
Heb dit album inmiddels op vinyl in huis. Genieten! Dit is Ghost maar dan zonder die malle poppenkast. Voor mij persoonlijk alleen daarom al een stuk beter te genieten.