Snow Ghosts - The Fell (2023)

Electronic

10. Magpie (1:39)
  11. Vixen (6:26)
  12. Taken (3:35)
avatar van MusicFreak
Ze omschrijven dit album zelf als een verzameling van oude folk songs die nog nooit zijn geschreven..

Het album vertelt oude verhalen over van vorm veranderende dieren in een futuristisch landschap. (Zo staat het beschreven op hun bandcamp pagina)
Misschien verklaart dat de albumhoes?...

Geen idee maar ik ben toch benieuwd naar dit nieuwe album

avatar van MusicFreak
Bovenstaand bericht klopt bij nader inzien toch niet helemaal volgens mij... Er staat op hun bandcamp pagina een uitgebreide uitleg over het album. Miss gewoon die maar even lezen

Wel weer een tof album van Snow Ghosts. Ligt in de lijn van de vorige albums (gebruik van akoestische en electronische instrumenten). Hun vorige album (A Quiet Ritual) had meer een rock/noise feel en dit nieuwe album is meer elektronische/folk