Model/Actriz - Dogsbody (2023)

Label: True Panther

7. Pure Mode (3:07)
  8. Maria (3:26)
  9. Sleepless (5:49)
  10. Sun In (3:24)
Muziek met de tanden op elkaar. Beklemmend en bizar genoeg toch verfrissend. Hele album niet aflatende kwaliteit. Erg fijne trip

avatar van Rain King
Petert schreef:

Sluit ik me bij aan, bijzonder origineel geluid ook. Eigenlijk het enige waar het me een beetje aan doet denken is Xiu Xiu

Het was me trouwens niet opgevallen dat er een dildo op de voorkant staat, nice

avatar van creep
Ik weet niet wat de behoefte is om c-level Xui Xiu liedjes in deze toffe post-punk te gooien maar het haalt ieder geval op plaat nogal hard naar beneden voor mij. Alles wat dat soort experimenten niet heeft is erg goed maar jammer genoeg vervallen ze er nogal vaak in. Zal live wel beter werken

avatar van Juul1998B
Unieke plaaat die tegen het einde aan wel wat gaat storen.
Toch blijft dit album me zeker bij.
Post-punk anno 2023.
Er zitten genoeg nummers bij die ik vaker ga luisteren!

avatar van overmars89
Hmm, dit is toch wel 1 van de beste dingen wat ik dusver heb gehoord dit jaar. Ik ben niet echt bekend in het genre, maar dit schuurt op precies de juiste plekken. Ik geniet van het contrast van bombast en de iets meer timide stukken. Op het laatste nummer hoor je ook nog eens dat de lead zanger Cole Haden ook nog eens kan zingen.

avatar van VladTheImpaler
Een tip voor de liefhebbers; de Noord-Ierse versie Chalk - Conditions (2023) - MusicMeter.nl.

avatar van LittleBox
Wat een heerlijke plaat is dit zeg! Ruig en spannend. Ga ik komend weekend zeker checken in de X-Ray op Lowlands!

avatar van hoi123
Aan te raden - het is me zelf niet gelukt hierheen te gaan tijdens Primavera, maar de algemene consensus online is dat deze jongens het beste optreden van het hele festival hadden neergezet.