Chaos in the CBD - fabric presents (2023)

Nieuw-Zeeland
Dance
Label: Fabric

1. Paradise presents Afrikali - Out of the Jungle [Dancing Flute Mix] (3:01)
  2. Z-Formation - Secret Departure (2:13)
  3. Turntable Terror Trax - Fingers (1:52)
  4. Hanna - You & Me (2:55)
  5. Ronin - Romantic Yearnings (3:09)
  6. Chris Brann - Journey to the Centre (3:35)
  7. Miquifaye - Never Let You Go [Cosmic Vision Vocal Pass] (3:56)

met Javairia Ali

8. Raymond Castoldi - The Jungle (3:58)
  9. Psychedelic Research Lab - Tarenah [Chill Mix] (3:24)
  10. Deep Sided - Fly You (3:06)
  11. Joshua - Worry No More (3:59)
  12. The Element - Oh You Got Me [The Deeper Than Deep Mix] (2:17)
  13. Byron Burke presents Komputer Kidz - String Section (3:09)
  14. Chaos in the CBD - Higher Elevation (3:07)
  15. Dana Kelley AKA Dr. Pompeii - Sassparilla Tea [Deep Dub Mix] (3:01)
  16. Brothers of the Underground - Gotta Love (3:31)
  17. The Logic Box - Seven (2:16)
  18. Juzu AKA Moochy - Lugar Precioso [The Drums de Fuego Version] (2:21)
  19. Blak Beat Niks - I'll Be There [Kerri Chandler's Brazilian Vibe] (4:13)
  20. Morada - Night on Earth [Alex Neri Dub Mix] (4:32)
  21. Box Clever - I'll Eat You (If You Were a Box) (2:00)
  22. Sound Clash Republic - Raunchy After Dark (4:01)
  23. J.D. Hall - Into You [Johnathan Morning Mix] (7:56)
avatar van -SprayIt-
Dit gaat een fijne worden, lijkt me, ben benieuwd!

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Aardige verzameling van oude en/of obscure houseplaten. Helaas is het verder qua opbouw en mixage niet boeiend - er wordt niet subtiel van track naar track gemixt, niet gespeeld met contrasten, geen spanningsboog gedirigeerd. Er wordt totaal geen statement gemaakt door de DJ's, en dat is toch het belangrijkste bij dit format. Prima voor op de achtergrond, dat wel, en voor de liefhebber vallen er wellicht losse nummers te ontdekken, maar daar blijft het ook bij.

Dit is wel vaker een probleem bij meer puur op house gericht mixalbums, zoals de fabric presents van Danilo Plessow, maar ik zit daar nu weer eens na te luisteren en die plaat in is m.i. zowel qua opbouw als mixtechnisch vele malen sterker dan deze.

avatar van trebremmit
Het is inderdaad niet goed gemixt, maar voor de rest is het wel heerlijke deephouse, ideaal voor de komende zomer dacht ik zo!

avatar van trebremmit
Wat vaker beluisterd, het is een beetje een huis tuin en keuken mix waarvan er zoveel van staan op youtube. Sterker nog op youtube zijn er amateurs die beter sets maken, zoals deze vader en zoon.

Wel een paar leuke nummers ontdekt, en bij warm weer is het een prima set om als achtergrondmuziek te draaien, maar veel meer is het niet.