menu

Willie Nelson - I Don't Know a Thing About Love (2023)

Alternatieve titel: The Songs of Harlan Howard

mijn stem
3,58 (6)
6 stemmen

Verenigde Staten
Country
Label: Sony

  1. Tiger by the Tail (2:23)
  2. The Chokin' Kind (3:17)
  3. Excuse Me (I Think I've Got a Heartache) (2:34)
  4. Life Turned Her That Way (2:53)
  5. I Don't Know a Thing About Love (2:58)
  6. Streets of Baltimore (3:01)
  7. Busted (3:28)
  8. She Called Me Baby (3:32)
  9. Too Many Rivers (3:55)
  10. Beautiful Annabel Lee (4:07)
totale tijdsduur: 32:08
zoeken in:
avatar van AOVV
3,5
Er zijn nog zekerheden in het leven: ook in 2023 staat er weer een nieuwe plaat van Willie Nelson te blinken in de rekken. Ditmaal een tribute-album met tien songs van Harlan Howard, een getalenteerde songschrijver die vooral in de jaren '50 & '60 furore maakte in de middens der countrymuziek, en dus ook bekend bij "Shotgun Willie".

Songmateriaal van hoge kwaliteit dus, en ook de muzikale omkadering is om in te lijsten. Komt daar nog bij: de ondertussen bijna 90-jarige Nelson klinkt gewoon nog erg goed bij stem en, wat wellicht nog toffer is: hij klinkt geïnspireerd en geamuseerd. De man beleeft hoorbaar veel plezier door plaatjes te maken op zijn oude dag, en mag daar wat mij betreft nog minstens een decennium mee doorgaan. Ik luister er met liefde naar.

3,5 sterren

avatar van Poles Apart
90 jaar jong vandaag, die Willie, en blijft maar stevig doorgaan. Kan me dan ook niet voorstellen dat dit z'n laatste album zal zijn.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:40 uur

geplaatst: vandaag om 17:40 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.