menu

B12 - Slope (2007)

mijn stem
3,00 (2)
2 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Electronic / Dance
Label: B12

  1. Slope (6:55)
  2. Magnetic Fields (5:29)
  3. Static Glitch (6:08)
totale tijdsduur: 18:32
zoeken in:
avatar van T.O.
3,5
The return of B12... ze gaan met het titelnummer wel erg richting de minimal house-trend Lekker nummer verder. De andere twee tracks laten al meer het vertrouwde techno/idm-geluid horen.

avatar van John Doe
2,5
Moet het misschien nog een paar keer luisteren, maar ik vond bijna nergens echt het vertrouwde geluid. Het meegaan met de trend gaat hier wat ten koste van de kwaliteit, hoewel het al gauw gaver blijft dan de gemiddelde producties in het genre.

In ieder geval heel leuk om ze actief te zien en vooral dat ze al hun oude materiaal gaan rereleasen (alhoewel ze dat wel een beetje duur plannen uit te brengen met iedere ep op een aparte cd, bron)

Gast
geplaatst: vandaag om 20:11 uur

geplaatst: vandaag om 20:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.