Mudhoney - Plastic Eternity (2023)

Label: Sub Pop

1. Souvenir of My Trip (2:35)
  2. Almost Everything (4:24)
  3. Cascades of Crap (3:10)
  4. Flush the Fascists (2:51)
  5. Move Under (3:32)
  6. Severed Dreams in the Sleeper Cell (4:54)
  7. Here Comes the Flood (3:20)
  8. Human Stock Capital (2:07)
  9. Tom Herman's Hermits (2:55)
  10. One or Two (3:53)
  11. Cry Me an Atmospheric River (2:55)
  12. Plasticity (2:12)
  13. Little Dogs (3:11)
avatar van Ducoz
Maakt Mudhoney hier nu even hun meest urgente plaat sinds de laatste plaat uit de 1e helft van de jaren 90?!?!? Wat een plaat!

avatar van Pantaviar
Ik heb een jaar geleden de vinyl-versie aangeschaft. Ik ken Mudhoney helemaal niet zo goed, dus het was een beetje een gok. Maar ik heb nog geen seconde spijt gehad! Maar wat een fantastisch album! Met enige regelmaat draait de vinyl op 33 toeren en ik kan geen enkel slecht nummer benoemen. Zoals Ducoz zegt: een urgente plaat en dan ook: alternatief met goede melodieën. Mijn complimenten aan de heren.