Rozalla - Look No Further (1995)

1 stem

Pop / Dance
Label: Epic

1. This Time I Found Love (3:37)
  2. You Never Love the Same Way Twice (4:06)
  3. Look No Further (5:08)
  4. I Can't Wait (4:09)
  5. Work Me (4:43)
  6. Baby (6:38)
  7. If Love Is a Dream (4:58)
  8. Losing My Religion (4:36)
  9. All That I Need (4:28)
  10. Free the Love (3:45)
  11. Do You Believe (3:30)
  12. I Love Music (4:00)
Rozalla kwam in 1991/92 met een geheel eigen sound waarbij ze een brug wist te slaan tussen ravemuziek uit de clubscene en commerciële pop. Het leverde haar drie hits op, waaronder de monsterhit 'Everybody's free', die zelfs nu nog populair is.

Na dat succes kreeg ze een contract bij een grote platenmaatschappij en kwam ze met deze cd. Helaas klinkt ze daarop erg anoniem. Die unieke eigen sound is vervangen door een als los zand aan elkaar hangende mix van allerlei muziekstijlen zoals dance, r&b en pop. Er staan veel ballades op het album en hoewel Rozalla ze absoluut niet slecht zingt, klinkt ze toch een stuk overtuigender op de dansnummers. Jammer dat die dansnummers vooral covers zijn die door elke andere act konden worden gezongen. De dansnummers 'You never love the same way twice' en 'This time I found love' (allebei bescheiden hits in the UK) zijn de uitschieters op deze cd. Het meeslepende 'Love work', een productie van het team achter haar eerste album, is echter de beste track. Gek genoeg staat het niet op deze versie van het album. Een beter bewijs dat men de weg een beetje kwijt was met Rozalla is er eigenlijk niet.