Deinonychus - Warfare Machines (2007)

1 stem

6. False Flag (5:27)
  7. Nerve Agent (4:58)
  8. Morphium (3:13)
avatar van Blood Duster
Dit nieuwe Deinonychus album heeft me alweer doen verassen. Alweer is het Marco Kehren gelukt om een typische Deinonychus plaat te maken, zonder ook maar iets van eigen identiteit in te leveren. 3 Jaar na alweer het verschijnen van hun cd "Insomnia", zijn de nummers weer i.p.v doom, meer de up-tempo, tot zelfs zeer snel opgegaan, met toch wederom de kenmerkende doom-passages die Deinonychus eenmalig maken. De nummers zijn zeer heavy geworden en ook kort, waardoor er vaart in het album blijft. De korte speelduur van 33 minuten voelen echter niet te kort aan, maar net genoeg. Na mijn mening hebben ze de BESTE cd tot nu toe gemaakt, en dat wil zeker wat zeggen, als men als band al 8 cd's gemaakt heeft!!!!!!!

*5.0*

lambf
Het heeft wel iets....maar het klinkt toch ook wel vooral als "zondag-op-zolderkamer" eenmansbandje.