Karnataka - Requiem for a Dream (2023)

Label: Immrama

1. All Around the World (11:30)
  2. Sacrifice (6:30)
  3. Look to the East (6:45)
  4. Forgiven (11:49)
  5. The Night’s Dance (5:29)
  6. Say Goodbye Tomorrow (6:01)
  7. Don’t Forget My Name (6:30)
  8. Requiem for a Dream (25:13)
avatar van Papartis
Eindelijk op Spotify te beluisteren.
En zoals gebruikelijk weer een prachtig album.

avatar van dynamo d
Say Goodbye Tomorrow vind ik een erg fijn progpoprock-nummer. Mooi gezongen door Sertari!

avatar van Red Rooster
Ik was onlangs op zoek naar concerten in de regio en kwam uit bij een optreden van de band in juni. Ik kende ze niet, maar de mix van Keltisch en prog sprak me aan. Ik ben gaan luisteren en werd compleet omvergeblazen - en diep geraakt, daar waar woorden ontbreken. Wat een prachtmuziek, op ieder album.
15 juni 2024 spelen ze in de in de Bosuil in Weert.

avatar van Kippetje65
Paar maanden geleden ontdekt. Erg fijne muziek, past ergens tussen Marillion, Clannad, Pendragon, het oudere werk van Gandalf....
Toegankelijk, beetje zoet, maar niet té.
Mooie melodieën en opbouw van nummers. Favorieten op dit album zijn de 3 lange nummers. Afgelopen vrijdag gezien in de Boerderij. Goede band. Petje af voor Sertari, de zangeres.