Le Peuple de L'Herbe - Radio Blood Money (2007)

Frankrijk

10. Riddim Collision
  11. Free Degree
  12. Yep (Afini)
avatar van dislexie
Dit album staat hoog op me verlanglijstje. Als nr een beetje van zelfde kwaliteit zijn plastic people. Word dit weer een goed album van Le Peuple De L'Herbe

avatar van dislexie
hij is gelekt

Net een paar nummers op Radio 6 gehoord, klinkt leuk

tuktak
Lekker album weer. Ik heb ze een keer live gezien en toen meteen hun p.h test two gekocht. Ook deze cd klinkt zo na de eerste paar keer weer lekker. Een hele aparte mix van stijlen. Het gekke is dat ik bij le peuple niet echt kan omschrijven wat er nou zo leuk of goed aan is.

leuk album met een paar hele mooie nummers, waaronder Traces, mijn favoriet. ik vind dit soms trouwens heel erg veel op de muziek van C-mon & Kypski lijken
3.5*

avatar van waxs
Als alles voorspoedig loopt ga ik ze 5 Oktober live zien. Voor het gemak deze CD er maar is bijgepakt om een indruk te krijgen. Opzich is het wel aardig maar ten opzichte van een hoop andere artiesten in de genre had ik wel wat meer verwacht. Het neigt ook allemaal wel erg naar Electronic-achtige Dance.