For Absent Friends - FAF Out of HAL (1995)

Label: S.I.

1. Downtown [Edited Version] (3:35)
  2. Into Love [Acoustic Version] (3:36)
  3. Memories [Acoustic Version] (3:35)
  4. The Fight [Acoustic Version] (3:35)
  5. Dreamer [Acoustic Version] (3:35)
  6. Looking for Love (3:03)
  7. Someone Like You (5:57)
  8. Downtown (5:03)
  9. Running Scared (4:25)
  10. The Bald, the Fat & the Ugly (4:21)
  11. Attitude (7:23)
avatar van musicborst
Ik was erbij!!!

Het legendarische concert in de hal van het Holland-Amerika gebouw. Het was mijn kroon op het For absent friends tijdperk. Hierna verloren ze langzamerhand mijn aandacht.

Maar wat ik nooit begrepen heb van deze cd is waarom er maar een klein aantal live nummers opstaan terwijl ze toch een volledig programma gespeeld hebben..... Als ze de rolling stones heten waren ongetwijfeld de resterende opnamen uitgebracht op een speciale "deluxe" uitvoering. Maar nu.... verloren voor altijd? Toch de herinnering en dat wat wat we hebben is mij dierbaar.