Djabe & Steve Hackett - Live in Győr (2023)

Verenigd Koninkrijk / Hongarije
Uitgebracht in eigen beheer

1. Searching for the Stag (1:23)
  2. Power of Wings (5:09)
  3. The Steppes (7:01)
  4. Buzzy Island (9:17)
  5. Lake by the Sea (10:21)
  6. Ace of Wands (6:43)
  7. Castelsardo at Night (6:56)
  8. In That Quiet Earth (6:26)
  9. Witchi Tai To (7:50)
  10. Last Train to Istanbul (5:50)
  11. Gyor (3:43)
  12. Golden Sand (8:35)
  13. Hairless Heart (2:38)
  14. Firth of Fifth (3:24)
  15. Around the Circle (5:41)
  16. Distant Dance (10:19)
  17. Los Endos (7:10)
  18. Gyor Blues (3:38)
  19. Clouds Dance * (9:14)
  20. Castelsardo at Night * (5:47)
  21. Olomoucz Blues * (4:05)
avatar van FrodoK
Ik loop hier toevallig tegenaan; op het eerste gehoor een heel leuke plaat, zeg!

avatar van Broem
Stond hier al een tijdje in de wacht. Band maakt wederom de hooggespannen verwachtingen waar. Wat een klassemuzikanten zijn deze Hongaren toch. Snap wel dat Steve Hackett graag met ze speelt. Muzikaal erg gevarieerd. De steeds terugkerende Genesis liedjes blijven lekker om te horen maar zijn wat mij betreft niet meer nodig. Djabe is volwassen genoeg om op eigen benen te staan.

avatar van FrodoK
Maar er staan ook wel een paar héél flauwe zoete liedjes op, wauw... Zo'n Witchi Tai To is echt een 13-in -een-dozijn kinderliedje. Oef...