Torsofuck - Postpartum Exstasy (2023)

Finland
Label: Morbid Generation

1. Necropervert (3:48)
  2. Postpartum Exstasy (4:25)
  3. Amputated Tits (4:27)
  4. Retarded Anal Whore (3:01)
  5. Self Dismemberment (2:28)
  6. The Pig (5:00)
  7. Molested with Festering Stump (3:16)
  8. Animal Lover (2:21)
  9. Scent of Rancid Cunt (3:53)
avatar van Eddie
Lekker lekker, zo nu en dan. Dit is een beetje de friet met majo onder het metalen geweld. Zo nu en dan heb je geen zin in voedzaam eten, zonder dat het te vet of te ongezonds is, maar wil je gewoon maagvulling met een smaakje.
Zo zie ik dit soort dingen ook, meestal wil ik technisch goed gespeelde (death)metal horen (zoals deze bijvoorbeeld, werkelijk fenomenaal). Maar zo nu en dan is het heerlijk om dit soort ranzige doorgefrituurde geluidsterreur tot me te nemen. Het is niet slecht gespeeld maar wel lekker simpel, geen hoogstaand technisch gebeuk en de bij gore/grind horende film-intermezzo's zijn vollop aanwezig en het is best aardig geproduceerd en het tempo zit er lekker in. Niet goed wel hard zeg maar.

avatar van Von Helsing
Eddie schreef:
Lekker lekker, zo nu en dan. Dit is een beetje de friet met majo onder het metalen geweld. Zo nu en dan heb je geen zin in voedzaam eten, zonder dat het te vet of te ongezonds is, maar wil je gewoon maagvulling met en smaakje.

Dit is de berenklauw zonder pindasaus zodat je de ranzigheid van het gehakt proeft.

avatar van Lau1986
Dit is best een vermakelijk album en eigenlijk alles wat je van goregrind verwacht. Fout intro's en lompe death metal. Inderdaad niks hoogstaands, maar wel lekker op zijn tijd.