menu

Mandy, Indiana - I've Seen a Way (2023)

mijn stem
3,71 (35)
35 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Electronic / Rock
Label: Fire Talk

  1. Love Theme (4k Vhs) (3:17)
  2. Drag [Crashed] (4:27)
  3. Pinking Shears (2:32)
  4. Injury Detail (4:16)
  5. Mosaick (0:58)
  6. The Driving Rain (18) (2:45)
  7. 2 Stripe (5:55)
  8. Iron Maiden (2:35)
  9. Peach Fuzz (4:44)
  10. (ノ>Ω) ノ: ゚: ゚’☆ (Crystal Aura Redux) (3:00)
  11. Sensitivity Training (2:34)
totale tijdsduur: 37:03
zoeken in:
avatar van vivalamusica
4,0
Dit anarchistisch samenraapsel aan sounds, effecten en contrasten merkwaardige zang, het werkt wonderwel, aanbevelingswaardig althans voorzover je eigen smaak reikt

avatar van VladTheImpaler
Gooi Gilla Band, Suuns en Underworld in de blender en je krijgt dit. Zelfs voor muziekliefhebbers die wel wat gewend zijn, zal dit geen gemakkelijke kost zijn. Intens is een understatement

avatar van Grizzly Bear
Spotify sloeg compleet op hol bij nummer 3 of 4, opnieuw op moeten starten. Wel typerend voor deze plaat denk ik . De naam klinkt lieflijk, maar dat is het dus niet.. Niet per se slecht, maar er zijn weinig momenten dat ik hiervoor in ben..

avatar van LittleBox
4,5
Ik las al Underworld en Suuns (en dan is mijn aandacht gewekt) en nadat ik me vooraf thuis heb verontschuldigd voor wat het gezin te horen zou krijgen met een grote grijns dit album beluisterd. Wat heerlijk ontregelend en vét. Ik zou de invloed van Low nog willen toevoegen ('Iron Maiden'!) en wat een mix heb je dan zeg. Geweldig. Toevallig kwam ik er gisteren achter dat ze ook op Lowlands staan volgende week dus dat is een zekerheidje qua aanwezigheid in de betreffende tent. Oordoppen in, grijns op het gezicht, ik ben er klaar voor.

Op Pitchfork zelfs een 8,3.

avatar van dix
4,5
dix
Klinkt als Ladytron nadat ze de Butthole Surfers ontdekten. Lekker hoor.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:23 uur

geplaatst: vandaag om 16:23 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.