menu

Sleep Terror - Railroad to Dystopia (2023)

mijn stem
3,83 (3)
3 stemmen

Verenigde Staten
Metal
Uitgebracht in eigen beheer

  1. Before the Tragedy (2:54)
  2. All but Nine (2:55)
  3. Dignity Thieves (3:31)
  4. Swamps of What If (2:39)
  5. Spineless en Masse (4:10)
  6. Railroad to Dystopia (2:59)
  7. Anxiety Dreams (3:35)
  8. Bite the Bullet (3:25)
totale tijdsduur: 26:08
zoeken in:
avatar van Eddie
4,5
Dit is toch wel één van de meest bijzondere platen die ik de afgelopen jaren heb gehoord. Het is volledig instrumentaal, daar hou ik eigenlijk nooit zo van maar hier stoort me dat totaal niet. Sleep Terror speeld heerlijke techdeath maar combineert dat perfect met allerlei Cajun-dingen (als het een ander soort country achtige invloed is, corrigeer me dan graag. Eddie is niet zo thuis in de country). Dat doe ln ze op een dusdanig gieee manier dat het blijft boeien. Het gebrek aan zanger stoort me dan ook totaal niet. Dit zou zomaar eens Een van de de toppers van het jaar kunnen worden.

avatar van legian
3,5
Ik ga grotendeels mee met je verhaal Eddie, hoewel het voor mij vrij zeker niet een van de toppers gaat worden dit jaar. Is het wel een van de leukere ontdekkingen. Een creatieve genre mix en dan ook nog erg fijn uitgewerkt.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:53 uur

geplaatst: vandaag om 09:53 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.