Che Noir & Big Ghost Ltd - Noir or Never (2023)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Female Rappers [Intro] (1:35)
  2. Resilient (2:17)
  3. Sleep Paralysis (2:55)

met Flee Lord

met Skyzoo

9. Bad Apples (3:18)

met Ransom en 38 Spesh

avatar van Silky & Smooth
Had meer in gezeten. Het sfeertje is goed; prima raps en toffe samples. Helaas zijn de producties verder wat slapjes en ik had liever wat meer features als Skyzoo gehoord. Flee Lord en 38 Spesh had ik er sowieso niet opgezet.

avatar van overmars89
Ik vind dat Che Noir wel met kwaliteit blijft komen hier, maar ik ben het wel eens dat er meer had ingezeten. De beats zijn wel eens beter geweest van Big Ghost en Che komt niet het meest hongerig. Toch zet ik het album graag op en luistert het album wel weer lekker weg.

Een Ransom of een Planet Asia laten hier wel weer horen wat ze met een beat kunnen.