Germaine Dunes - Midnight Game (2023)

Folk / Rock
Uitgebracht in eigen beheer

1. Alien (2:55)
  2. Eyes Closed (3:42)
  3. Midnight Game (3:08)
  4. Always Affection (2:02)
  5. Holocene Goodbye (4:52)
  6. Nevermore (2:50)
  7. Like Kids (2:20)
avatar van VDB79
Germaine Dunes is het Nederlandse vriendinnetje van Big Thief gitarist Buck Meek.
Ze heeft in de VS haar debuut EP opgenomen die mij erg bevalt. Toegegeven, het is wel erg geïnspireerd op de Big Thief/Adrianne Lenker stijl en sound maar hier en daar laat ze ook wat originele ideeën horen. Haar zang ligt net wat soepeler en minder schurend in het gehoor dan die van Lenker.
Op deze EP wordt ze muzikaal ondersteund door gevestigde namen uit de folk rock scene rondom Big Thief en daarmee is dit echt wel een aanbeveling voor de liefhebbers van bovengenoemde namen.
Ze is de komende maanden op tour met Buck Meek met o.a een datum in NL.