Skating Polly - Chaos County Line (2023)

1 stem

Rock / Punk
Label: El Camino

1. Baby on My Birthday (3:58)
  2. Masquerade (4:19)
  3. Hickey King (3:55)
  4. Girls Night (3:40)
  5. All the Choices (3:09)
  6. Booster Seat (3:28)
  7. Hush Now (3:00)
  8. Rabbit Food (2:47)
  9. Tiger at the Drugstore (3:38)
  10. Singalong (4:13)
  11. Someone Like a Friend (5:32)
  12. Double Decker (2:57)
  13. Charlie's Brother (5:22)
  14. Send a Priest (3:55)
  15. I'm Sorry for Always Apologizing (4:17)
  16. Not Going Back Again (2:02)
  17. Man Out There (3:31)

met David Yow

18. Party House (3:38)
avatar van Hanszel
Over een tijdje in het Stroomhuisje in Eindhoven, en in het kader van 'we gaan veel te weinig naar bandjes kijken' hebben mijn vrouw en ik gewoon zomaar -op basis van leuke bandnaam en een paar seconden snippets luisteren- kaartjes gekocht. Voorwaar geen slechte keuze!

Heb dit album nu een paar keer beluisterd en derhalve toe aan wat ouder werk (in het kader van voorbereiding op hun concert). Leuke ontdekking!

Het klinkt als een mengeling tussen jaren '90 college rock en bozige Riot grrrrrll meisjespunk. Met af en toe iets zoets tussendoor. Erg leuk!

avatar van Hanszel
Concert was goed! CD-tje gekocht, gesigneerde setlist, weer helemaal zoals vroeger.

Plaat is ook zeer OK. Divers en interessant. Soms wat surf (achtergrond aah oohh's) en hier en daar wat jaren '90 Breeders lickjes. Ook LeTigre is niet ver weg, soms is ze boos (Send a priest) maar soms ook wat ingetogener nummers.

Het leukste is het met de mond gemaakte chk chk chk geluidje in Hickey King en I'm Sorry For Always Apologizing.

Knap trouwens dat ze met z'n drieën zo'n lekker vol geluid kunnen maken. Als ze nog een keer in de buurt zijn ga ik weer!