Pearl Jam - Live: October 25 2000 San Diego California (2001)

geen stemmen

26. Black
  27. Parting Ways
  28. Yellow Ledbetter
avatar van philtuper
Geen idee welke van deze imposante bootlegserie (72 stuks!) de moeite waard zijn, maar deze in ieder geval ook! Destijds samen met een paar andere bootlegs via Djangomusic (RIP) weten te bemachtigen en nooit spijt van gehad.

avatar van philtuper
Hier een review. Blijkbaar een favoriet bij hometown boys Vedder en Cameron.
Wie kan me vertellen welke uit deze serie verder niet te missen valt?

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
De recensie waar jij aan refereert is niet zo lovend over de avond:
It is by no means a great performance -- only adequate. Vedder has a terrible night remembering lyrics, and he is struggling with a cold during this week of the tour. His head seems to be elsewhere. Also, the show has an oddball set list, as several prominent songs are left out.

Ik heb zelf deze een keer op de kop getikt in Amoeba SF. Dat is echt wel een toffe registratie. Er zijn vast fora te vinden waar mensen ze alle 72 hebben geluisterd, maar ik in ieder geval niet.