Ashrain - Requiem Reloaded (2023)

geen stemmen

Japan / Aruba
Label: Metalville

1. Are You Ready for Rock? (5:11)
  2. Requiem for Screamer (5:25)
  3. Put on the Trigger (4:16)
  4. I Still Burn (5:32)
  5. Break Through the Fire (3:33)
  6. Symphony of Despair (7:32)
  7. Believe (5:15)
  8. No Surrenders (3:58)
  9. The End of Sorrow (3:52)
  10. We Fight to Win (4:28)
AOR_Lover
Ashrain is een nieuwe power metal band opgericht door gitarist & producer Nozomu Wakai (Destinia, Shortino, Sigh). Nozomu bracht in 2018 als Destiny het album "Metal Souls" uit, waar Tommy Aldridge, Marco Mendoza en Ronnie Romero ook op te horen waren. Hij heeft ook samengewerkt met niemand minder dan Paul Shortino en hij was ook te horen op het laatste Alcatrazz album. De laatste tijd werkt hij als gitarist van Sigh, een bekende band in de black metal scene en heeft hij opgetreden op festivals als Brutal Assault 2022 en Candelabrum Mexico 2022. In 2020 begon Nozomu met het opnemen van het nieuwe materiaal met zijn oude vriend Peter Baltes ( ex-Accept). Later kwamen Iuri Sanson (Vo, ex-Hibria) en Andy C (Dr, ex- Lords of Black) erbij en Ashrain was geboren. Het debuutalbum "Requiem Reloaded" werd gemixt door Simone Mularoni (DGM) in de Domination Studio. Elyes Bouchoucha (Myrath) is van de partij als gast toetsenist. Met mooie indrukwekkende melodieën, gierende gitaren, en een lekkere zware bas van Peter. "Requiem Reloaded" heeft alles wat power metal nodig heeft.