Outrageous Cherry - The Book of Spectral Projections (2001)

Label: Poptones

1. The Book of Spectral Projections (2:40)
  2. Shadow of My Universe (4:36)
  3. The Unseen Devourers (4:24)
  4. Fate's Strange Parade (2:30)
  5. The Hour Glass (3:17)
  6. Here Where the Stars Are Cracking Up (3:24)
  7. Wide Awake in the Spirit World (3:44)
  8. My Demon Friend (2:32)
  9. Through Parallel Dimensions (3:45)
  10. It's Only Sorcery (4:01)
  11. The Astral Transit Authority (3:48)
  12. History of Magic (3:37)
  13. Of Transparent Versions (5:02)
  14. Is It Time? (3:22)
  15. Everything's Back to Normal (4:22)
  16. When You Emerge (3:27)
  17. Always Less Than Changing (5:49)
  18. Electric Child of Witchcraft Rising (3:39)
  19. Spectral Sunrise (4:57)
  20. It's So Nice to Be Here (4:48)
jean maurice
heerlijke late sixties retro psychedelica!! zo zie je maar dat een band van deze tijd met gemak het nivo van een vroege Pink Floyd haalt zo niet overtreft!! oké Pink Floyd waren dan wel de eersten die psychedelica maakten maar toch een heerlijke plaat om lekker dronken of stoned bij te raken mmmmm........it's only sorcery, those unseen devourers!!

perfume
Dit is een plaat om zeker eens te beluisteren. Het omhelst wat mij betreft alles wat de jaren 60 zo uniek maakte. Er is werkelijk geen andere band die het geluid van de sixties zo weet te benaderen. Daarom koester ik dit album. Donker(soms ook een beetje postpunk) en beinvloed door The Velvet Underground met de nodige psychedelica. Kwalitatief en muzikaal een uitzondering naar mijn mening.

perfume
Wat blijft dit toch heerlijk........! Doet ook wel een beetje denken aan de vroege sound van Pink Floyd en The Jesus and Marychain. Lekkere psychedelica met veel galm. Geweldig!