Elkka - DJ-Kicks (2023)

Dance
Label: !K7

1. Elkka - Attention, Lovers
  2. Shake - Music Is the Only Way (I Can Communicate)
  3. Paula Tape - Panamericana
  4. Dauwd - La Nota
  5. East-West - Can't Face the Night [Club Mix]
  6. Omri Smadar en Roy Shpilman - Adama
  7. Pelada - No Hay
  8. Herbert - Keep Time (Nobody)
  9. UK Electro - ICA Beats Part 1 [Gerd Janson Edit]
  10. Dan Curtin - Particle Dawn
  11. Carli - Lights & Strobes
  12. Jensen Interceptor - Lean Before the Interview

met Assembler Code

13. Surusinghe - BAD GIRLS
  14. Elkka - Hands (DJ-Kicks)
  15. Anna Wall - Memories
  22. Mark Pritchard - Give It Your Choir

met Bibio

23. Patty Waters - Why Can't I Come to You
avatar van trebremmit
Iemand deze laatste dj-kicks al gehoord, en is het wat?

avatar van remcodurez
Beluisterd deze morgen. Eens stuk aanweziger dan de laatste Balance mix van Tim Green, maar een beetje teveel peak-time beats. Weinig lijn te herkennen en op enkele nummers na niet mijn genre. Ik hoor de laatste tijd weinig mixen die me nog verrassen.

avatar van trebremmit
Drukke en chaotische mix, leuk voor een feestje denk ik wel, maar om te luisteren erg vermoeiend en niet spannend of ontspannend. Wat die disco nummers er in het begin bij doen snap ik niet en het einde met een jazzy nummer vind ik al helemaal nergens op slaan, bovendien is haar mixtechniek ook niet echt denderend.