The Scarlet Opera - Comedy (2023)

1 stem

Rock / Pop
Label: SRV

1. Riot (3:27)
  2. The Place to Be (3:28)
  3. Big City Thing (3:23)
  4. I've Been Waiting for You (3:02)
  5. Alive (3:12)
avatar van esteban
Ooh, I kinda like it. Gets me excited.

Alive! was een schot in de roos voor mij. En heel deze EP is genietbaar, krijg Riot maar eens uit je hoofd na tig keer te horen. Volgens de band zelf brengen ze rock, andere bronnen hebben het over pop. Beide kloppen, het zou poprock genoemd kunnen worden, maar verder lijkt vooral musical juist, wat geen genre-optie is. Dit zou zo de soundtrack van een Broadway show kunnen zijn. Aanstekelijk groepje.

avatar van ZAP!
Maar waarom de bandnaam bij elk nummer nog apart invullen?

ZAP! schreef:
Maar waarom de bandnaam bij elk nummer nog apart invullen?

Die correctie is al ingestuurd.

avatar van MusicFreak
Alive vind ik een gave track (beetje Queen vibes) maar Riot vind ik dan weer niks aan... Beetje te simpel

Eerst genoemde track werd live gedaan:
The Scarlet Opera - Alive (Live @ The Late Late Show)

avatar van esteban
De eerste worp van de volgende EP is gelost. That Kind Of Woman werd al enige tijd geteased op TikTok. Ook een ander nummer viel daar al in stukjes te horen. Put a Little Bit Of Love In Your Heart (of iets in die aard) is mogelijk de volgende.