DJ Yoeri Vs. Anonymous - Jumpstyle Shit in the Mix (2007)

Belgiƫ

3. Minimalistix - Close Cover [Juno Rmx]
  4. DJ Erik - 2 K on the Move [DJ Yoeri Rmx]
  5. Kaye Styles - Survivor [Filthy Trash Wanker Vs Yoeri Rmx]
  6. Ian Van Hoff - Iceberg
  7. DJ Yoeri - Fuck on Cocaine 2007 (Filthy Trask Wanker Vs Yoeri)
  8. DJ Zof en SMB - Just Be Good to Me
  9. DJ Gert - Give Me Some More [The Payback Team Rmx]
  10. Sektor 9 - Musicbox
  11. Bon Sinclar en Cutee B - Sound of Freedom [W4CKO Rmx]
  12. DJ Yoeri - Jumpstyle Shit [Vorwerk Rmx]
  13. DJ W4CKO en Casaya - Endless Desires (Massiv Vs the Rebel)
  14. Pat B - Make Your Own Kind of Music
  22. The Highstreet Allstars - 3 Kings
  23. 2B4TH - Never Alone 2 [Anonymous Rmx]
  24. The Highstreet Allstars - Rock That Beat
  25. Felix Project en Anonymous - Teddybear
  26. Anonymous - U Got 2 Know
  27. Jan Wayne - Because the Night [Highstreet AllStars Rmx]
  33. Anonymous - Virtual Zone
  34. CK en Anonymous - Bring da Noize
  35. Marc Acardipane - I Like It Loud
  36. MC Junkie - Breakfast in Amerika
  37. Miss Lucifer Girls - You Want My Booty (Tap That Ass)
  38. C-Next en Infilio - Deliciuos
  39. R&V en LNY-TNZ - All the Ho's
  40. E-Ject - Hard to Say I'm Sorry
bro
als metal-fan had ik nooit gedacht dat ik zo iets zou zeggen maar dit is cd erg goede Jump-cd. bijna alle liedjes zijn tussen de 1 en 2 minuten (op een paar uitzonderingen) waardoor je eigelijk constante variatie hebt. (want dat is hetgene wat mij het meest stoort aan techno, het gebrek aan variatie). Deze cd luisterd weg alsof je je op een fuif waant, prachtig gewoon. na 72 minute heb ik het dan wel voor een tijdje gehad met jump maar het is een erg goede jump-cd.
het leuke is dat ik nummers als Survivor van Kaye Styles, Bob Sinclar en Oh O O O Oh Ooh van D-Me niet kan uitstaan maar de remixen bevallen mij daarintegen wel goed. de remix van Willman De Jesus - Walk Like an Egyptian is gewoon heerlijk. dat allom gekende deuntje met een jumpbeat bij=

en nu ff serieus....

LoveStoned
Joy heeft gelijk. Maak je een grapje? Ik bedoel je bent een Metal-Fan. Jumpstyle is commerciële shit. 0,5

Joy
ik vrees van wel, ik kreeg prive een bericht van hem waar mijn reactie in godsnaam op slaat

naja, dat ga ik nie eens uitleggen

avatar van bennerd
LoveStoned schreef:
Joy heeft gelijk. Maak je een grapje? Ik bedoel je bent een Metal-Fan.

En wat is er nu mis met een iets bredere smaak
Niet dat dit je niet bevalt (mij ook niet overigens), dat niemand dit goed kan vinden.

LoveStoned schreef:
Jumpstyle is commerciële shit. 0,5

Wordt gezegd door een fan van radiomuziek

niks mis mee maar noem jezelf dan geen metalfan

avatar van bennerd
Joy schreef:
niks mis mee maar noem jezelf dan geen metalfan

En proficiat, dat was de domste opmerking die ik ooit op MusicMeter gelezen heb.

Dus voor jou moet een metalfan iemand zijn die enkel naar zijn genre luistert; en enkel denkt dat zijn genre het beste is

Idd, doe je oogkleppen eens af.

clutch
Mijn voorkeur gaat voornamelijk uit naar metal/rock, maar mijn smaak is ook iets breder. Maar tegen die domme deuntjes dat jumpstyle wordt genoemd heb ik altijd al 'Nee, dank u' gezegd. Maar ieder zijn ding natuurlijk.

avatar van Azzurro
niet gedacht dat deze hier nog ging komen staan. Staan enkele goeie nummers op. Ik sta hier ook op zelf (nummer 13 (www.myspace.com/casaya). Vooral de Nothing Else Matters is echt vet!

clutch
Azzurro schreef:
Vooral de Nothing Else Matters is echt vet!

De naam doet mij vrezen dat hier aan een heilig stukje muziek is geknutseld. Heb ik ongelijk?

avatar van psychonaatje
clutch schreef:

Oordeel zelf.

avatar van kaztor
Accurate titel, ben ik bang.

bennerd schreef:

dit is natuurlijke een reetevette plaat en als liefhebber van het genre grindcore , gascore, galblaascore ,napalmlucht en bauer valt het me nog enigszins mee dat ik dit objectief kan beoordelen, heb je even voor mij is uiteraard niet te overtreffen maar in shitstyle in da jumpmixversie zie ik toch redelijke kansen

avatar van Dielie
wat ze tegenwoordig durven uitbrengen

Joy
en er dan een serieus bedoelde reactie op geven

avatar van Azzurro
ik kan hier een serieuze reactie op geven...

Ik maak dit zelf, dus ik weet hoeveel werk erin gestoken wordt. Spijtig genoeg wordt het niveau van de jumpstyle ongelooflijk naar beneden getrokken door alle brol die op de markt komt, en dat is natuurlijk wat de mensen onthouden...

Ik kan alleen zeggen dat als ik deze muziek maak, dat ik er mijn gevoel probeer in te leggen, en geen hersenloze jump maak. Dit lukt vrij goed vind ik.

het is gewoon een hype. Mensen die dit niet afkunnen, wees gerust, binnen enkele jaren is er van jump geen sprake meer. Dan leg ik weer alles (niet dat ik dit nu links laat liggen) in mijn trance...

u is een optimist

ik geef het helejumpstylegeneuzel nog 2 maanden

dat betekend dat ik een realist ben, tegenwoordig is een hype al geen hype meer als het net 4 weken een hype is

joeri592
wat haat ik jumpstyle zeg

fastpulseboy
joeri592 schreef:
wat haat ik jumpstyle zeg

huh?
bestaat toch al lang niet meer.... valt niet meer te haten!
linkin' park is nu de nieuwe jumpstyle!

avatar van Devoo
Wat wordt Nothing Else Matters hier toch hard verkracht.. Damn!