Lotan - Lotan (2023)

Denemarken
Label: Uprising

1. Diabolis Victor (6:09)
  2. Ignis (4:22)
  3. Ashera (4:39)
  4. Ishtar (4:42)
  5. Servant of Yammu (6:08)
  6. The Faithless (7:57)
  7. Leviathan (7:14)
avatar van legian
Oeh dit is wel een fijne plaat zo. Doet me wel direct wat denken aan Hath - All That Was Promised, maar dat is niet verkeerd. Deze binnenkort maar eens aandachtig beluisteren.

avatar van legian
Erg lekkere plaat die toch sterk de aandacht weet vast te houden. Hij is wat mij betreft niet zo grijpend als Hath of muzikaal fascinerend en interessant als Gaerea, maar het is zeker wel een boeiende plaat. De korte speelduur werkt daarbij ook in het voordeel, want eentonigheid ligt toch een beetje op de loer hier merk ik.

Desalwelteplus een erg lekkere plaat om zo af en toe eens op te zetten.

ProGNerD je hebt de plaat getipt, maar heb je hier verder niet meer gezien . Oh en ABDrums verwacht ik hier ook wel.

avatar van ProGNerD
Ja, zoveel nieuwe releases te volgen, he Grotendeels met je eens, niet slecht, maar weet m'n aandacht niet voldoende vast te houden volgens m'n criterium voor een echt interessante / boeiende ontdekking, waar ik onophoudelijk naar op zoek blijf (en dat kost veel luistertijd... )