Cursebinder - Drifting (2023)

Polen
Label: Avantgarde

1. Affected by Panic (6:28)
  2. Drifting (7:34)
  3. Shred by Shred (4:00)
  4. Becoming (6:01)
  5. Can They Hear Me (1:18)
  6. No Dreams (4:54)
  7. Every Tree a Sanctuary (5:34)
  8. Permeating the Undergrowth (6:19)
avatar van ProGNerD
Interessant post-black debuut van deze Polen. Mijn interesse is in ieder geval voldoende gewekt om ze te blijven volgen in hun verdere ontwikkeling.

(bij voorbaat sorry voor de spam aan nieuwe interessante tips, maar ik wil het niet op m'n geweten hebben dat dit volledig aan jullie oren voorbij gaat: ABDrums, legian, Eddie )

avatar van Eddie
Post-black ben ik vaak wel voor te porren, Gaat op de lijst tnx.

avatar van ProGNerD
Aangezien er hier nog weinig aandacht voor is, toch even deze reminder: Cursebinder - Drifting [Things You Might Have Missed 2023] | Angry Metal Guy

avatar van ABDrums
Dank voor de reminder: ik heb 'm net voor het eerst beluisterd. Er is bij mij echt sprake van een overkill aan aanbod wat betreft nieuwe releases. Het is simpelweg niet bij te houden.

Dit debuut klinkt zeer schappelijk, maar doet mij niet vanuit mijn zetel opveren uit enthousiasme. Er zitten best wat gave passages tussen, maar ik bij heel veel momenten denk ik 'dit heb ik reeds eerder gehoord, maar dan anders en/of beter' (dat laatste denk ik dan - uiteraard - in het Fries ).

avatar van Kondoro0614
In de toekomst zul je het wel opgeven denk ik ABDrums, om al het nieuwe spul te checken. Iedereen kent die overkill wel, dan ga je meer selectiever kiezen denk ik haha.