Lil Peep & Harry Fraud - High Fasion (2021)

1 stem

Label: AUTNMY

1. Choose (3:32)
  2. Living Rooms (3:04)
  3. Old Me (2:24)
avatar van Yestsida
Gekke combinatie.

Producer Harry Fraud had ik nu nooit samen gezet met wijlen Lil' Peep, met de laatstgenoemde is dit trouwens ook mijn eerste aanraking. Deze micro-EP is eind 2016/begin 2017 opgenomen in New York maar zag pas een aantal jaren na de vroegtijdige dood van de rapper het daglicht.

Zoals wel te verwachten valt zijn de producties van Fraud wel de moeite om dit eens te beluisteren, vooral Living Rooms. Dat is wat mij betreft het sterkste nummer op High Fashion. Op dit nummer stoor ik me ook het minste aan de zang/rap (of liever gekreun) van de vocalist. Het nodigt me zeker niet uit om meer van Lil' Peep te gaan ontdekken.

Old Me vind ik de zwakste van het trio, de productie van die track spreekt me ook het minst aan.