Tim Green - Balance 031 (2023)

Dance

26. Underworld - Two Months Off [Tim Green Remix]
  27. Alex Boman - Chestnut Heartsprite [Tim Green Edit]
  28. Deividas Bagdanov - Champagne [Tim Green Edit]
avatar van trebremmit
Het was een tijd stil rond Balance, maar dit jaar zijn ze terug met de voor mij onbekende Tim Green. Heeft iemand deze al gehoord en is het wat? Echt veel stof heeft het nog niet doen opwaaien.

avatar van remcodurez
Afgelopen jaren de naam Tim Green wel een paar keer ziet langskomen in remixes etc. Maar nooit echt aandacht geschonken. Zijn stijl sloot aan bij het licht verteerbare soort type Summer house, melodic house, trance,...

En zo lijkt deze mix ook uit te vallen.Licht verteerbaar. Enkel eerste gedeelte beluisterd en daarna afgezet. Leuk als festival-openingsset, maar onopvallend op elke mogelijke manier. tracklist, mixing-skills, genre,...

avatar van trebremmit
Nou houd ik niet zo van eclectische mixen, al die stijlen en genres die niet zo bij elkaar passen, ik vind er weinig aan. Maar dit is dan wel weer helemaal het tegenovergestelde, zo ontzettend eentonig met constant hetzelfde tempo en beat, erg saai.
Het is wel zomers inderdaad, en qua melodieen en synths, samples wel aardig, kan me ook wel voorstellen dat het met een zonnetje en een drankje erbij op een middag wel goed werkt.
Ben het dus wel eens met voorgaande user, alleen het mixen doet hij wel netjes, de overgangen zijn wel strak.

avatar van -SprayIt-
Saaie mix, maar prima tijdens de zaterdagschoonmaak.