None - Inevitable (2023)

Label: Hypnotic Dirge

1. Never Came Home (9:02)
  2. Alone, Where I Can See (10:29)
  3. A Reason to Be (10:29)
  4. My Gift (6:43)
  5. Locked, Empty Room (9:12)
  6. Rest (10:26)
avatar van Kondoro0614
Naar mijn mening iets te lang, waardoor het wat langdradig werd, je verzint het niet maar, het is wel zo. Voor de rest weet None een prima depressieve sfeer neer te zetten met uiteraard prachtige Atmosferische black metal sound die er achter voortbeweegt. In vergelijking met hun vorige plaat Damp Chill of Life is dit wel een stapje terug echter, ben ik wel van mening dat deze plaat in de wintermaanden nog de nodige charmes gaat afleveren. Want dan komt hij echt tot zijn recht ben ik bang!

avatar van Edwynn
Ik ben nooit zo van de dsbm maar None combineert het allemaal met fraaie ambiente geluidscollages. Ik zal ook eens in de rest van het oeuvre duiken. Inevitable is in elk geval mooi meeslepend spul om je op een druilerige dag mee te vermaken