Sufjan Stevens, Timo Andres & Conor Hanick - Reflections (2023)

Neoklassiek / Score
Label: Asthmatic Kitty

1. Ekstasis (3:04)
  2. Revanche (5:19)
  3. Euphoros (3:14)
  4. Mnemosyne (3:27)
  5. Rodinia (5:51)
  6. Reflexion (2:57)
  7. And I Shall Come to You Like a Stormtrooper in Drag Serving Imperial Realness (6:33)
We hoorden Sufjan al eens met Timo Andres op The Decalogue, nu is Conor Hanick er aan toegevoegd. Wederom een aardig klassiek album geschreven voor een balletstuk van een half uur.

De twee pianisten zijn zeker ook goed te beluisteren zonder dat je er een ballet voor ogen nodig hebt.

Choreograaf Justin peck is overigens geen onbekende van Stevens. Hij schreef al eerder Year of the Rabbit (2012), Everywhere We Go (2014), In the Countenance of Kings (2016), The Decalogue (2017) en Principia (2019).

Leuk album om zo af en toe eens op te zetten, maar weinig interessant voor echte Sufjan Stevens fans (tenzij je echt gek bent op klassieke piano muziek).