Balkan Beat Box - Nu Med (2007)

Wereld / Pop
Label: Jdub

1. Keep 'Em Straight (Intro) (1:27)
  2. Hermetico (5:14)
  3. Habibi Min Zaman (4:00)
  4. BBBeat (4:00)
  5. Digital Monkey (3:48)
  6. Balcasio (3:38)
  7. Pachima (5:45)
  8. Quand Est-ce Qu'on Arrive (3:33)
  9. Mexico City (3:48)
  10. Delancy (3:15)
  11. Joro Boro (3:43)
  12. Gypsy Queens (3:34)
  13. 20 Dollar for Boban (3:31)
  14. Baharim (Outro) (1:54)
Terwijl de eerste cd van Balkan Beat Box me totaal niet beviel, vind ik deze op het eerste gehoor wel geweldig goed Ik moet nog wat beter beluisteren om te kunnen stemmen, maar dit is echt veel meer mijn ding. Gisteren heb ik in Hamburg ook een concert van hen gezien, en dat was een van de beste Balkan-concerten die ik al meegemaakt hebt - en dat wil al best wat zeggen! Geweldige ritmes, erg goede solisten (gitarist, saxofonist en klarinettist waren erbij, en alle drie heel erg goed) super sfeer en genoeg agressie om de aandacht te blijven vasthouden

avatar van TheWanderer
De saxofoon-riff uit het beste nummer Hermetico is later gejat door rapper Derulo voor diens hit Talk Dirty.

avatar van Teunnis
Zoiets heet een sample