Efteling - Wonderlijke Klanken (2023)

Label: Efteling

1. René Merkelbach - Huis van de Vijf Zintuigen
  2. Bert Kaempfert - De Indische Waterlelies (Afrikaan Beat)
  3. Jan van Oort - De Rode Schoentjes (Klompendans)
  4. Ruud Bos - Fata Morgana, Harem
  5. Ruud Bos - Villa Volta
  6. René Merkelbach - Raveleijn, Entree Ruiters
  7. René Merkelbach - De Vliegende Hollander, Opstaphaven
  8. René Merkelbach - Pirana
  9. Ruud Bos - Carnaval Festival, Reis Rond de Wereld
  10. Ruud Bos - Droomvlucht, Kastelenrijk
  11. Eric Coates - De Magische Klok (By the Sleepy Lagoon)
  12. René Merkelbach - Max & Moritz
  13. René Merkelbach - Joris en de Draak
  14. René Merkelbach - Baron 1898, Kompels Gezocht
  15. Ruud Bos - Vogel Rok, de Vlucht door het Duister
  16. René Merkelbach - Symbolica, Hartenhof
avatar van Karma_To_Burn
Oprecht geen slechte verzameling, best veel sfeervolle klassieke stukken die elkaar zeker op de eerste helft fijn afwisselen.
Jammer van Carnaval Festival, alhoewel ik natuurlijk helemaal begrijp waarom de Efteling deze keuze nam, het past minder goed in het geheel van de plaat.
Zelfde eigenlijk met Max & Mortitz maar ja, over het algemeen vind ik dit stiekem een fijne verzamelaar, het roept zeker het Efteling gevoel op en bij de muziek voor De Baron voel je zelfs een beetje adrenaline, zo knap hoe de Efteling dit kan en doet met muziek!