Kim Doo Soo - Driftwood (2023)

Alternatieve titel: 류목

6. 바람은 쉬이 자지 않는다 (4:57)
  7. 길 건너기 (3:15)
  8. 산노을 (4:08)
  9. 저무는 길 (5:19)
  10. Spreading the Nectar Around the Land (3:56)
  11. Melancholy Man (4:41)
  12. 강가에 미루나무 (4:17)
avatar van dynamo d
Cadeau gekregen uit Zuid-Korea. Prachtig album van Kim Doo Soo!

avatar van Jazper
Interessant! Lang niks van de man gehoord!

avatar van dynamo d
Jazper schreef:
Interessant! Lang niks van de man gehoord!

Ik heb hem ooit ontmoet en toen ik afscheid van mijn vorige werkgever nam heeft Kim Doo Soo mij zelfs een zeer aardige email gestuurd. Uit Zuid-Korea begreep ik dat hij ziek was. Dit album was, geloof ik, al een tijdje in de maak. Gelukkig is Driftwood nu uitgekomen en ik geniet ervan.

avatar van Jazper
dynamo d schreef:

Ik ben 1 keer bij een concert van hem geweest. Het leek me een aardige bescheiden man.
Ik zal eens kijken of ik Driftwood ergens op de kop kan tikken.