Nosferatu - Anthology (2006)

Label: Pandaimonium

1. Close (6:44)
  2. Inside the Devil (5:08)
  3. Alone (5:01)
  9. Crystal Ring (5:26)
  10. Her Heaven (5:27)
  11. Abominations (5:02)
  12. Crysania (5:46)
  13. Pictures of Betrayal (6:04)
  14. Somebody Put Something in My Drink [The Main Mix] (3:14)
  15. Witching Hour (6:25)
  16. Torturous (4:36)
  17. The Night Is Young [Manic Mix] (5:10)
  18. Lucifer Rising (Part 2) (6:22)
  19. Darkness Brings (7:07)
  20. Ascension (5:19)
  21. Uninvited Guest (No Other Mrdicine) (4:56)
  22. The Gauntlet [Demon Seed Mix] (4:28)
  23. Graveyard Shift (6:21)
  24. Invocation (6:21)
jean maurice
prachtige geremasterde versie van oude tracks, een complete verzamelaar waar eigenlijk alle mooie nummers op staan, dit is echte pure goth/wave met een hoog vleermuizen gehalte!! er staan hele mooie liedjes op die inmiddels in het genre klassiek zijn geworden men noeme:

Close, Alone, Dark Angel, Lament, Crysania, Rise, en Darkness Brings om er enkele te noemen een aanrader!!!

avatar van andnino
Ik vind dit dus echt minder... om het zacht uit te drukken -_-

perfume
Misschien nog maar eens luisteren?

Mordor
Dit album ken ik niet, maar Nosferatu als echt minder beschouwen ...nee dit is gewoon top gothic uit de jaren 90

perfume
Jazeker! Gewoon goede vleermuizenmuziek.Klaar! Geen poespas, je krijgt en hoort wat je ziet. Ik blijf dit nog altijd leuk vinden.

@Mordor. Dit verzamelalbum is wel een aanrader. De remasters zijn geweldig en komen de geluidskwaliteit echt ten goede.

En ik ben aan 't beluisteren, en 't klinkt;
GEWELDIG =D
J'adore. lekkere donkere zang, prachtige teksten.
uitblinker tot nu toe. Alone

een 1.5 * bij dit album
Een schande!!
Ik geef hem 4****

avatar van andnino
Awight, stem verwijderd. Houd het er gewoon op dat ik me verder gewoon niet verdiept heb in deze muziek.

Oké, bedankt
Ik vond dat het een verkeerde indruk achterlaat bij zo'n album waar nauwelijks stemmen bij zijn uitgebracht.