Angie Stone - Love Language (2023)

Soul / R&B

4. Good Man (3:32)
  5. High (3:47)
  6. Love Language (2:57)
  7. All I Need (3:31)
  8. Love the Feeling (3:55)
  9. Old Thang Back (3:28)

met Swayvo Twain

10. Kiss You [X Mix] (3:48)
  11. Kiss You [Jersey Club Mix] (2:21)
avatar van Reijersen
Och, dat waren nog eens tijdens toen Angie Stone haar album Black Diamond en Mahogany Soul uitbracht. Het derde album, Stone Love, bevatte ook nog wel leuke nummers maar helaas ging het daarna een stuk meer achteruit. Ook het Stax-labletje dat aan een release werd gehangen kon daar niet echt bij helpen. Dit alles lag dan niet aan de stem van Angie Stone, want die blijft even warm. Maar het kwam vooral door de veilige keuzes in song-opbouw die gemaakt werden. Love Language voegt daar eigenlijk weer een nieuw hoofdstuk aan toe. Ook nu komt het allemaal weer wat te gemakzuchtig over. Dat is niet om te zeggen dat het echt heel slechte muziek, maar vooral om aan te geven dat het allemaal niet zo heel avontuurlijk is aangepakt. Natuurlijk ben ik de beroerdste niet en zijn er heus nog wel een paar nummers te noemen die het best bevielen. Dat gaat op dit album dan om Good Man en de titeltrack.