Heart - Greatest Hits (1998)

Label: Mushroom

1. Crazy on You (4:51)
  2. All I Wanna Do Is Make Love to You (5:07)
  3. If Looks Could Kill (3:41)
  4. Never (4:04)
  5. Alone (3:38)
  6. Who Will You Run To (4:04)
  7. Straight On [Acoustic] (4:48)
  8. Magic Man (5:28)
  9. What About Love (3:39)
  10. Dreamboat Annie (2:04)
  11. Dog and Butterfly [Acoustic] (6:03)
  12. Nothin' at All (4:08)
  13. Heartless (5:00)
  14. Stranded (3:54)
  15. Will You Be There (In the Morning) (4:25)
  16. These Dreams (4:12)
  17. Barracuda [Live] (4:25)
avatar van freitzen
Wat is het toch jammer dat ze, naast geweldige nummers als Crazy on You en Magic Man, ook bagger van het eerste niveau als All I Wanna Do... hebben gemaakt. Een magere 3*, met name door die anticlimax in het begin.

EVANSHEWSON
freitzen schreef:

Zowat alles van Dreamboat Annie, de nummers die jij daar noemt, vind ik top, daarna klinken ze echt als belegen kaas, bweurk.

avatar van rudiger
staan `n paar leuke nummers op , wat wil je voor 1 euro , vandaag meegenomen van de rommelmarkt.

avatar van Hans Brouwer
rudiger schreef:
Ik heb HEART vorig jaar tijdens een festival in Nederland live mogen aanschouwen. Alles wat Ann en Nancy Wilson ten gehore brachten was dik in orde. Oud werk, nieuw werk, het was allemaal zeer de moeite waard.
Rudiger, je bent dus maar een bofkont dat je deze puike verzamelaar "Greatest Hits (1997)" voor "slechts" € 1 op de kop hebt weten te tikken. Ik zou zeggen: geniet ervan en neem de bovenstaande, negatieve, berichten van Freitzen en Evanshewson over HEART vooral niet serieus.

avatar van freitzen
Och, negatief... Het krijgt inderdaad een negatief tintje als je vervolgens ziet dat ik mijn stem uiteindelijk naar een 2.5 verlaagd heb omdat ik door het merendeel niet genoeg geboeid word... maar voor 1 euro zijn er toch nog wel genoeg mooie nummers te vinden.

En het spijt me zeer Hans, maar ik kan mij NIET voorstellen dat Rudiger van het tweede nummer zou kunnen genieten. Maar goed, wie weet...

avatar van rudiger
ik heb altijd Magic Man een hele goede single gevonden en nog trouwens , zo ook Crazy On You en Barracuda en Alone.
de rest moet ik nog beluisteren , dus ik ken alleen de hits .
maar zoals ik al zei , voor 1 euri kan je hier geen bult aan vallen .