Ringo Starr - Photograph (2007)

Alternatieve titel: The Very Best Of

Label: EMI

1. Photograph (4:01)
  2. It Don't Come Easy (3:03)
  3. You're Sixteen (You're Beautiful and You're Mine) (2:51)
  4. Back Off Boogaloo (3:21)
  5. I'm the Greatest (3:28)
  6. Oh My My (4:17)
  7. Only You (And You Alone) (3:26)
  8. Beaucoups of Blues (2:35)
  9. Early 1970 (2:21)
  10. Snookeroo (3:26)
  11. The No-no Song (2:33)
  12. (It's All Down to) Goodnight Vienna (3:04)
  13. Hey Baby (3:12)
  14. Weight of the World (3:56)
  15. A Dose of Rock 'N' Roll (3:26)
  16. King of Broken Hearts (4:45)
  17. Never Without You (5:25)
  18. Act Naturally (3:02)

met Buck Owens

19. Wrack My Brain (2:23)
  20. Fading in and Fading Out (3:59)
EVANSHEWSON
Als ik zie wat hier allemaal voor moois opstaat dan moet ik deze beslist 4.5 sterren geven. Ik zowat heel zijn regulier werk, dus ik ken al die nummers hier.
Prima samengesteld en eens een compilatie met ook de Lennon-compositie Goodnight Vienna erop, waarvor : bravo.

De cd bestaat ook in een luxe-editie met een bijgevoegde dvd met de gekste clips van Ringo.

ik kijk er naar uit, maar ben dan ook zwaar fan van de leukste neuzelaar allertijden.

****1/2

avatar van Peter88
Ik denk dat hier wel de beste nummers van Ringo's solocarrière bij elkaar zijn gezet. En ondanks dat zijn solocarrière niet zo sterk was dan de solocarrière van John, Paul en George, is dit toch een mooie verzameling.

Harald
Mischien had "Don't go where the streets don't go" of "You're sixteen" op deze verzameling terecht moeten komen, zeker die B-sitek "Blindman" ( van Back of Boogaloo) maar toch is het een goede overzicht van zijn beste nummers.

Harald schreef:

Deze welke je vernoemt had ik er ook nog graag op gezien, zo is dat!

avatar van musicfriek
Harald schreef:

Ehm, You're Sixteen staat er gewoon op hoor (track 3).

Harald
musicfriek schreef:

Ehm, You're Sixteen staat er gewoon op hoor (track 3).

Klopt

avatar van devel-hunt
Goede verzamelaar waar de nadruk vooral ligt op de jaren 70 toen de neus solo behoorlijk zijn mannetje stond en de ene hit na de andere scoorde, 7 top 10 hits in 4 jaar tijd is niet niks, ze staan er allemaal op samen met zijn beste werk. Uiteraard mis je altijd een paar nummers. Ik had graag het nummer crying er op gezien, één van mijn favorite Ringo songs, maar een mens kan niet alles hebben!

devel-hunt schreef:

Ringo Blijft mijn favoriete NEUS allertijden (sorry, Pete Townshend!), getuige deze prima samengestelde verzamelaar, die ik me, ondanks zowat alles van de brave man in huis te hebben, toch maar heb aangeschaft, al was het voor het dvd'tje met bijgeleverde superleuke clips.

Lennon en Mc Cartney waren muzikale geniëen, en Harrison lange tijd een miskend muzikaal genie, maar Ringo heb ik altijd de allerleukste Beatle gevonden, ik denk dat hij vaak als psychologisch stootblok tussen die grote ego's heeft dienst gedaan!
Hij zingt op meesterlijke wijze door zijn NEUS, en doet dat met veel branie en is hierin onnavolgbaar!

Lang Leve Ringo, het neusje van de zalm!

Héle straffe verzamelplaat!

Mààr ja, wie op MuMeter kent nog Ringo, wie maalt nog om een goede verzamelaar van Ringo ? Ocharme 10 stemmen, wàt een onrecht!

(zucht!)

Berichten verplaatst naar Ringo Starr

EVANSHEWSON
Mensen er is een prachtige verzamelaar uit van Ringo, en hij heet dus Photopraph, naar een oude hit mede door George Harrison geschreven.

Prachtige plaat, machtig samengesteld, waarvoor dus hulde!

En die 12 stemmetjes...pffft, mogen er een paar meer worden op zulk een dichtbevolkte site als deze!

beaster1256
fantastische verzamelaar van ringo , echt zeer ondergewaardeerde artiest , mensen hij was een BEATLE !!!!

mooie nummers met die typische ringo stem , soms grappig , soms melancholisch maar bovenal kwaliteit , prima plaat en dikke aanrader voor jonge gastjes die nu the beatles ontdekken

Father McKenzie
Stukje tekst van "Never Without You";

We were young, it was fun
And we couldn't lose
Time were right, overnight
We were headline news
Crazy days and reckless nights
Limosuines and bright spotlights
We were brothers through it all

And your song will play on without you
And this world won't forget about you
Every part of you was in your song
Now we will carry on...Never Without you
(Without you Without
You)Within you without you
Here comes the sun is about you

Een mooiere ode aan George Harrison, zijn overleden makker, is haast niet denkbaar, toch?

Vaochtend weer eens helemaal op de koptelefoon beluisterd. Ik blijf erbij dat dit een heerlijk album album is. Goeie verzamelaar en wat er niet opstaat heb ik ergens wel op andere cd van onze Ringo.

avatar van Robin V
Dit is in tegenstelling tot de meeste verzamelaars van de andere beatles wel een perfect samengestelde best of. Gewoon een feelgood plaat zoals het hoort bij iemand als Ringo. Hier staat alles van betekenis op wat Ringo ooit heeft uitgebracht dus met alleen dit album vat je zijn carriere wel samen.

Ik ben waarschijnlijk ook de enigste die meer heeft met Ringo als met George dit omdat zijn muziekkeuze mij wat meer aanspreekt. Al heeft George als muzikant/songwriter ontegensprekelijk een pak meer talent als Ringo want zonder George was er nooit sprake geweest van photograph. Maar terwijl deze plaat 20 goede songs telt kom ik als ik zelf een best of van George solo zou samenstellen maar aan 10 nummers die ik echt goed vind als ik zijn beatles nummers zou meetellen kwam ik al makkelijk rond de 20, maar die vallen onder de beatles catalogus in mijn ogen. Ik zwem ook meestal tegen de stroom in want van alle beatles solo schat ik Paul ook hoger in als John en dat doen er ook al niet teveel .

Dit is eigenlijk Blast From Your Past met 10 bonus tracks van de jaren daarna.
Er is een ook een speciale uitgave met een bonus DVD.
Dit is een goede verzamelaar als je niet alle albums van Ringo wil kopen.
Ik zou er zelf nog een CDtje bijbranden met mijn ontbrekende favoriete nummers.

avatar van JJ&Joan
"It don't come easy" is de eerste single die ik ooit kocht. Dat schept een band. Ik hoor hem nog steeds graag.

avatar van teus
Mooiste verzamelwerk van Ringo Starr dit is ook de enigste schijf die ik van mss de beroemdste drummer bezit
Dit gaat natuurlijk niet over zijn drumkwaliteiten,dan kun je het beste naar Abbey Road luisteren
Ringo was geen werelddrummer maar ook geen wereldzanger dat weet iedereen wel
Toch straalt zijn werk vaak toch iets sympathieks uit,meestal vrolijk,het is gewoon Ringo
Ook vaak geholpen door zijn vroegere maatjes (vooral Harrison) komt het vaak tot acceptabele songs
Mijn favoriete Ringonr blijft altijd It Don't Come Easy
Daarna Photograph en Back Off Boogeloo
Only You met ik dacht hulp van Lennon klinkt ook wel lekker
Eigg een 7.5 maar dat kan hier niet dus een 7=3.5*

WPE
Wat valt me dit album tegen. Het zal mijn muziek wel niet zijn vrees ik. Op het prachtige Photograph na, en in mindere mate het leuke liedje Back Of Boogaloo zakt deze verzamelaar als een pudding in elkaar, met vele dieptepunten. Om er maar een te noemen: Only You. Op zoiets zit je toch niet te wachten, zo'n aftandse cover? En er volgen meer, en voor mij werd het pijnlijk duidelijk dat Ringo Starr in de Beatles niet veel voorstelde, maar meer op het succes van Paul en John meegelift heeft. Nee, mijn advies: download Photograph, en voila: je hebt al genoeg van Ringo...