Seventh Wave - Psi-Fi (1975)

Label: Gull

1. Return to Foreverland (3:47)
  2. Roads to Rome (3:12)
  3. Manifestations (5:41)
  4. Loved by You (2:45)
  5. Only the Beginning (7:58)
  6. Aether Anthem (1:29)
  7. Astral Animal (3:08)
  8. El Tooto (2:11)
  9. Camera Obscura (9:01)
  10. Star Palace of the Sombre Warrior (6:25)
avatar van Rufus
De afsluitende nummers Camera Obscura + Star Palace of the Sombre Warrior zijn prachtig, passen heel goed in de sfeer van dit album.

avatar van vondeling
Leuke muziek met een paar sterke stukken zoals, this is only the beginning en manifesstations!!!!

avatar van jorro
Ook dit tweede en laatste album van Seventh Wave is de moeite waard. In de verte moet ik soms aan Sparks denken. Het klinkt anders maar de composities hebben dezelfde wendingen. Tenminste zo beleef ik het Luister eens naar 'Manifestations', 'Camera Obscura' en 'Star Palace of the Sombre Warrior'.
Dit is bijzondere muziek dat is zeker. Zeer de moeite waard om eens te luisteren. Op Spotify zijn de twee albums gecombineerd aanwezig.
Ook deze krijgt van mij 4*

Deze plaat gekocht bij Release 1975...altijd bijzonder gevonden...De Heren waren hun tijd voorbij....
Stond op spotify...daarna weer verdwenen....bij Bol de CD weer aangeschaft....Genieten!!