Rita Ora - You & I (2023)

Label: BMG

1. Don't Think Twice (3:06)
  2. You Only Love Me (2:28)
  3. Praising You (2:44)

met Fatboy Slim

4. Unfeel It (2:41)
  5. Waiting for You (2:43)
  6. You & I (3:00)
  7. That Girl (3:01)
  8. Shape of Me (2:29)
  9. Look at Me Now (2:45)
  10. Girl in the Mirror (3:11)
  11. Notting Hill (2:30)
  12. I Don't Wanna Be Your Friend (3:14)
Het klinkt nogal inspiratieloos met een hoog skip-gehalte. Dit is zeker niet haar beste werk.

Aangenaam verrast door dit album! Van te voren had ik verwacht dat dit album inderdaad nogal inspiratieloos zou zijn, mede door de uitgekomen singles.

Na de eerste luisterbeurt had ik niet het gevoel dat ik dit album nog is zou luisteren. Maar de laatste single (You&I) vond ik toch wel erg lekker en zo heb ik het album toch langzaam weten te waarderen. De afgelopen weken veel geluisterd en ook de eerdere singles zijn leuke nummers, zeker om ze in het geheel van het album te horen. Verder zijn Unfeel It en vooral Notting Hill prachtige nummers geworden. Vooral op die laatste komt Rita ook vocaal goed uit de verf.

You&I is gewoon een leuk popalbum geworden. Veel nummers zijn typische de Rita die we kennen van de afgelopen jaren. Maar toch voelt het zeker niet saai of eentonig!

avatar van MIAB
Grappig. Na 1x luisteren had ik hetzelfde als MarkF, maar na 3x luisteren klinkt het allemaal een stuk leuker en zit ik meer in het spoor van S1998. Leuke, dansbare plaat van Rita Ora 3,5*
Is het dan van een bijzonder hoog niveau. Nee.

1. Don't Think Twice (3:06) --- 4,0
2. You Only Love Me (2:28)  --- 4,0