Zimmerman - Wish You Were Here (2023)

Belgiƫ
Pop / Jazz
Label: [PIAS]

1. Wish You Were Here (46:36)
avatar van corn1holio1
Album/Nummer dat Simon Casier gemaakt heeft voor zijn 4 jaar geleden overleden broer. Bestaat uit 1 lang nummer met prachtige variaties en tempowissels, en een erg in-your-face pure tekst. In mijn geval 3 kwartier kippenvel.

avatar van muziekobsessie
Jazeker mooi komt in maart in rotown zag ik. Grappig want ik heb een soortgelijk nummer geschreven en opgenomen vorig jaar eveneens voor mijn overleden broer ook met blazers
hey brother! | Conrad Freling - conradfreling.bandcamp.com

avatar van CWTAB
Het stukje dat begint rond 12.50 hakt er wel erg fel in... Prachtplaat, ideaal voor de beginnende herfst

avatar van shariramaut
Ik was er helaas niet bij op M-idzomer in Leuven toen hij deze plaat integraal speelde met 12 man, maar gisteren toch een groot deeltje mogen horen in TRAX in Roeselare. Ongelofelijk hoe mooi ze het ook met "maar" 3 man konden spelen. Wat een hartverscheurend mooie plaat.

avatar van Pepino
Prachtig lied, vooral vanaf minuut 30

avatar van Pepino
Met een halfje verhoogd. Hoe meer ik ernaar luister, hoe meer ik blijf ontdekken. Het is een prachtlied dat, zelfs na ontelbaar keer beluisterd te hebben, nog steeds heel diep blijft snijden.