Kano - London Town (2007)

Label: 697

met Craig David

9. Me & My Microphone

met Kate Nash

10. Over & Over
  11. This Is My Life (Thin Line)
  12. MC Grime
lekker album, meer samenhangend dan zijn vorige. Kano laat zien dat hij skills heeft.

avatar van WouterL
ik ben hem aan het downloaden.....ben benieuwd of het wat is...

eigenlijk raar dat bijna niemand dit album blijkbaar kent. als iedereen het eens zou luisteren.. bijna allemaal meteen fan:p hij is wel gegroeit in ieder geval. ook vette beats bij sleep tight, london town, product of my environment. en het mooiste nummer is natuurlijk fighting the nation:D

Vond dit echt een topalbum. Eerlijk gezegd kende ik deze kerel helemaal niet voordat ik het toevallig hier tegenkwam en de reactie van rebel las (dus thanks!). Hele aparte stijl en combinatie van goede beats met briljante stem. Vind Home Sweet Home ook goed, maar hier hoor je dat hij meer ervaring heeft. Heb net zijn nieuwste album 140 grime st. binnen. Ben benieuwd of dat nog beter is.

avatar van thomzi50
Ik vind de refreinen hier toch wel ergerlijk worden, en ook vind ik het iets minder rijk dan de voorganger.

avatar van Kid
Kid
Over het algemeen een lekker album. Niet elk nummer is even sterk, maar het zeker bovengemiddeld! Groeiertje denk ik