Sanam - Aykathani Malakon (2023)

Alternatieve titel: ص​ن​م - أ​ي​ق​ظ​ن​ي م​ل​ا​ك​ٌ

Libanon
Wereld / Rock
Label: Mais Um

1. Aykathani Malakon (An Angel Woke Me) (3:03)
  2. Bell (5:56)
  3. Ayouha Al-Taiin Fi Al-Mawt (He Who Stabs Death) (4:03)
  4. Ya Nass (O People) (5:46)
  5. Shajar Al-Touti (The Mulberry Trees) (2:26)
  6. Oulo la Emmo (Tell His Mother) (3:11)
  7. 94 ٩٤ (4:45)
  8. Mouathibatti (My Torturer) (4:50)
  9. Rings (8:06)
avatar van Jazper
De 2 nummers die nu op bandcamp te beluisteren klinken goed zeg!
Benieuwd naar de rest.

avatar van Masimo
Jazper schreef:
De 2 nummers die nu op bandcamp te beluisteren klinken goed zeg!
Benieuwd naar de rest.
Ja, is cool. Is met oa Sandy Chamoun en ook Anthony Sahyoun. Soort supergroep van muzikanten die in Beiroet zijn gebleven.

avatar van Jazper
Afgelopen zondag zag ik dit zestal optreden. Bij vlagen kippenvel. Op basis van dit album, dat ik eerder al gehoord had, had ik niet verwacht dat het zo dansbaar zou zijn op sommige momenten. Erg tof.
Nu ik het weer terug hoor, hebben de nummers aan kracht gewonnen.

avatar van philtuper
Erg tof dit!

avatar van vivalamusica
94 een heerlijk nummer, lekker rauw. Vorig jaar helemaal gemist.

avatar van Snoeperd
Afgelopen donderdag speelde SANAM op het gratis festival Feeëriën in Brussel, in een prachtig park. Magisch concert, zo blij dat ik ze kon zien na dat ik bij LGW vorig jaar niet binnenkwam in de zaal. Na afloop nog een shirt gekocht en een babbeltje gemaakt met de band.

Hij vertelde dat ze de dag voor het concert hun tweede album hebben opgenomen, waarvan ze een aantal nummers ook speelden, deze komt volgend jaar uit.