Panacea - The Scenic Route (2007)

Label: Rawkus

1. Intro (0:42)
  2. The Scenic Route (4:15)
  3. Flashback to Stardom (3:58)

met Raheem DeVaughn

4. Pops Said (3:58)
  5. Epiphany (3:12)
  6. Between Earth and Sky (3:19)
  7. Bubble (3:21)
  8. Square 1 (3:35)
  9. Blue Ice (3:30)
  10. Walk in the Park (3:06)
  11. Aim High (3:10)
Geinige cover trouwens

ja echt he

ik vind het zeker een lekkere cd. ik begin met 4*

avatar van Osiris Apis
Ik vind op dit album de nummers veel op elkaar lijken. Ook met vergelijking met hun vorige album.

avatar van Stapler
Hmm misschien ooit maar eens checken..
Ik vind de cover in ieder geval master!

Rene1979
Meesterlijk album...

avatar van Shelter
Ink is my drink is beter naar mijn mening, maar Pops Said is echt een vet nummer

Relax
Wel een mooi album, maar het gaat je zo voorbij, het klinkt erg relaxed.

avatar van Silky & Smooth
Wat doet Damu the Fudgemunk eigenlijk bij Panacea? Hij staat hier vermeld en ook op Wiki, maar daar staat ook dat Panacea een duo is bestaande uit producer K-Murdock en rapper Raw Poetic.

avatar van Osiris Apis
Damu is de DJ. Hij doet voor Panacea geen producties, alleen de scratches. En hij is/was denk ik ook de DJ bij live shows.

avatar van Silky & Smooth
Muziek om vaker te luisteren! Kwam bij Panacea terecht via K-Murdock, die ik weer kende van Forever Famicom. Daar maakt hij van oude spelletjes geluiden leuke beats. Hier hoor herken je meteen zijn stijl, maar overeenkomstig is het niet. K-Murdock maakt hier heerlijke beats met vrolijke deuntjes die iets futuristisch en sprookjesachtigs hebben.
Ook het afmixen en de scratches zijn erg vet. Dit bleek geen wonder te zijn, aangezien Damu de DJ is. Dan is er nog een persoon die overblijft: Raw Poetic, een fijne MC die zeer goed beluisterbaar is. Eigenlijk alles aan deze CD klopt, alleen heeft Relax wel gelijk dat het wat langs je heen gaat. Ik ontdekte pas echt hoe mooi het was door er even voor te gaan zitten met oordopjes in. Als je het gewoon opzet geniet je er wel van, maar aan het einde ben je eigenlijk alles weer vergeten. Helaas...