Cannibal Corpse - Chaos Horrific (2023)

Label: Metal Blade

1. Overlords of Violence (3:07)
  2. Frenzied Feeding (3:33)
  3. Summoned for Sacrifice (4:05)
  4. Blood Blind (4:34)
  5. Vengeful Invasion (4:44)
  6. Chaos Horrific (3:32)
  7. Fracture and Refracture (3:36)
  8. Pitchfork Impalement (3:16)
  9. Pestilential Rictus (4:13)
  10. Drain You Empty (4:35)
avatar van Kondoro0614
De eerste vrij gegeven songs klinken gewoon het zelfde zoals altijd maar goed, dat lijkt me ook niet echt een hele grote verassing. Ik vind het altijd wel gaaf weer, en die oudjes flikken het wel weer. Ik hoop dat het nog wat word dit album, merk persoonlijk dat ik al even een tijdje uit mijn CC hype ben.

avatar van Edwynn
Ik haal altijd mijn schouders op als ik lees dat er een nieuwe Cannibal Corpse in aantocht is. Maar als hij dan door mijn crypte schalt, gaan de voetjes toch weer van de vloer hoor. Want ook Chaos Horrific is weer een topplaat in het hakketakgenre waar Cannibal Corpse zo bedreven in is.

Met een lekker fris geluid is het heerlijk beuken geblazen met onsmakelijke krakers als het groovende Summoned for Sacrifice en het frivole Vengeful Vision. Om over het schuimbekkende Pitchfork Impalement nog maar te zwijgen. Met een bombastische opening in hekkesluiter Drain You Empty is er uiteindelijk toch nog een hele kleine verrassing te ontdekken op Chaos Horrific.

Verder valt er niet zo heel veel meer over te vertellen dan dat er voor de vegetariërs onder ons weer genoeg voer is aangeleverd om van te walgen.