Rick Astley - Are We There Yet? (2023)

Label: BMG

1. Dippin My Feet (3:13)
  2. Letting Go (3:22)
  3. Golden Hour (3:45)
  4. Never Gonna Stop (3:17)
  5. Close (Your Shoes) (3:37)
  6. High Enough (3:27)
  7. Forever and More (3:37)
  8. Driving Me Crazy (3:32)
  9. Maria Love (3:34)
  10. Take Me Back to Your Place (3:15)
  11. Waterfall (3:12)
  12. Blue Sky (3:17)
Ik zit er alvast klaar voor Rick.

avatar van ZAP!
Never gonna give us up!

avatar van MarkS73
Whenever We Need Somebody...

Maar serieus, ik ben eigenlijk best benieuwd. Sinds zijn optreden met de Foo Fighters is hij in mijn achting gestegen:)

avatar van Poeha
Never Gonna Stop

Klinkt niet verkeerd, hoor. Heeft nog steeds een goede stem.

avatar van MarkS73
Wat een vreselijke clip zeg.

avatar van jrn
jrn
Ik ga er gemakshalve even volledig vanuit dat die video één grote gimmick / meme is. Het niet lipsyncen van beeld en geluid kan niet anders dan bewust gedaan zijn en sowieso is het hele concept van die clip één grote (letterlijke) grap.

Luistert lekker weg. Er staan niet echt hoogvliegers op. Blue Sky en High Enough lijken er iets bovenuit te steken. De stijl is zeker verrassend voor onze jeugdheld uit de jaren 80.

avatar van Poles Apart
jrn schreef:

Door Rick en z'n vrouw zelf gefilmd toen ze in een bos in Denemarken waren, vandaar het wat 'basic' aandoende karakter. Zoek er niet te veel achter, denk niet dat het als grap bedoeld is.