The Alchemist - Flying High (2023)

Label: ALC

3. Bless (2:59)

met MIKE en Sideshow

4. Midnight Oil (3:39)

met Larry June en Jay Worthy

5. RIP Tracy [Instrumental] (3:38)
  6. Trouble Man [Instrumental] (3:10)
  7. Bless [Instrumental] (2:59)
  8. Midnight Oil [Instrumental] (3:39)
avatar van Yestsida
Geen verrassingen hier.

Fijne korte EP van The Alchemist waar hij gasten uitnodigde die al bewezen hebben goed te klinken op zijn beats. Earl Sweatshirt, Billy Woods, Boldy James, MIKE, Larry June en Jay Worthy hebben allemaal al één of meerdere collaboratieprojecten met Uncle Al.

Flying High telt vier sterke producties van de gastheer, mijn favoriet is de opener (RIP Tracy). The Alchemist vervoegd Larry June en Jay Worthy op Midnight Oil als de derde rapper op die track en doet dat ook prima.

4 tracks is wat karig (instrumentals tel ik nooit mee) en is lastig te beoordelen. The Alchemist doet echter wat hij moet doen en zorgt er voor dat zijn vaste medewerkers mooi hun ding kunnen doen op zijn producties.