Green Day - Shenanigans (2002)

Rock / Punk
Label: Reprise

1. Suffocate (2:57)
  2. Desensitized (2:50)
  3. You Lied (2:28)
  4. Outsider (2:19)
  5. Don't Wanna Fall in Love (1:39)
  6. Espionage (3:26)
  7. I Want to Be on TV (1:19)
  8. Scumbag (1:48)
  9. Tired of Waiting (2:34)
  10. Sick of Me (2:09)
  11. Rotting (2:53)
  12. Do da Da (1:33)
  13. On the Wagon Again (2:49)
  14. Ha Ha You're Dead (3:17)
Is dit een verzamelaar van hun vroegere werk? En International Superhits dan??

avatar van Darkshines
JJ_D schreef:
Is dit een verzamelaar van hun vroegere werk? En International Superhits dan??

Dit is een compilatie van covers en B nummers die Greenday in de loop der jaren had opgebouwd. Meer iets voor de fans.

Darkshines schreef:

Wel, ik vind hem in elk geval erg de moeite. Onverwacht goeie b-sides, voor een punk-groep(je)...

Na de eerste keer luisteren vond ik het een zeer matig album. Nu ik hem wat vaker heb geluisterd is hij toch uitgegroeid tot een ECHT 'Green Day-Album'
Zeker de moeite waard dus!
****

leroy*
outsider is leuk nummer ramones cover

Ik wist eigenlijk niet eens dat dit een verzamelaar van B-kantjes was, want het is eigenlijk best goed allemaal.

avatar van Tijn79
Het is een hele leuke B-side verzamelaar met één nieuwe track aan het einde.
Ik vind het alleen eeuwig zonde dat I Don't Wanna Know If You Are Lonely (Husker Du cover) er niet op staat, want dan waren echt alle non album tracks van voor 2002 hierop verzameld geweest