Lifesigns - Live in the Netherlands (2023)

Label: Burning Shed

1. N (11:11)
  2. Open Skies (4:09)
  3. Different (9:32)
  4. At the End of the World (8:36)
  5. Impossible (5:36)
  6. Altitude (15:49)
  7. Gregarious (6:01)
  8. Ivory Tower (7:53)
  9. Shoreline (8:04)
  10. Fortitude (10:48)
  11. Last One Home (6:03)
  12. Kings (4:50)
Ben niet naar het concert geweest maar keek erg uit naar deze live cd maar eerlijk gezegd valt die mij tegen.
Het is dat je tussen de nummers door applaus hoort maar een echte live sfeer ontbreekt op deze live cd het klinkt alsof je de originele cd opzet en dan kan je dus zeggen dat het vakmanschap is van deze muzikanten dat ze de nummers zo knap en exact als op de originele cd weten na te spelen maar op een live cd mag het van mij best knallen. Ben en blijf fan van van deze band en Altitude was van mij cd van het jaar in 2021 maar van de aankoop van deze cd heb ik spijt en had ik gewoon de originele cd's kunnen draaien.
Een 3.

avatar van "H."
Ik was er wel bij in de Zoetermeer. Overigens was het op 20-08-2022. Het hoesje vermeld de verkeerde datum. Een heerlijk relaxte sfeer. Van het concert werden ook beeldmateriaal opgenomen met het voornemen om een DVD uit te brengen. Tot op heden is deze helaas nog niet verschenen. Na vraag bij John Young leert dat deze nog wel in de "pijplijn" zit.