JPEGMAFIA x Danny Brown - Scaring the Hoes: DLC Pack (2023)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Guess What Bitch, We Back Hoe! (2:58)
  2. Hermanos (4:25)
  3. Tell Me Where to Go (2:53)
  4. No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! No! (5:05)
panjoe (moderator)
Alle vier goed, maar Tell Me Where to Go was wel echt een fantastische verrassing - met een Danny Brown die met zijn 'normale' stem rapt, wtf? Kwalitatief minstens zo goed als veel van het album, maar ik snap de keuze om deze track eraf te laten want hij had er echt niet tussen gepast.

avatar van Barney Rubble
Grappige hoes(in de Nederlandse zins des woords)

avatar van Silky & Smooth
panjoe schreef:

Heerlijke track ja! Snap vooral bij deze, maar eigenlijk bij alle vier tracks wel waardoor ze het album niet hebben gehaald. Kwalitatief inderdaad dik in orde, alleen voelt het wat meer ingetogen (voor JPEG-begrippen). Voor de rest heerlijk EP'tje dat gemakkelijk tussendoor even opgezet kan worden.

panjoe (moderator)
Precies, deze tracks zijn niet scary genoeg voor de hoes.

avatar van Silky & Smooth
De hoes is wel scary genoeg voor deze tracks...

panjoe (moderator)
Die reprise aan het einde van Hermanos, goddamn wat een sample flip.

avatar van Snoeperd
Eens! Sowieso vind ik Hermanos een van de beste tracks van 2023. Wat een beat! En dan Danny Brown meteen met zo’n iconische start: ‘Narcissist, arsonist in my arsenal’.

avatar van niesiehey
Leuke uitbreiding op Scaring The Hoes, waarvan Hermanos er wel met kop en schouders bovenuit steekt